Език: BG
Валута: BGN

Количка

0 артикула

КАТАЛОГ

СЕРВИЗ

БЕЗПЛАТНА ДИАГНОСТИКА

 

Сервизен център Бургас консулт ООД извършва пълно сервизно обслужване на всички професионални и битови почистващи машини - Karcher, Nilfisk, Viper, Comet, Alberti International, Annovi Reverberi, Bosch, Fimap, Lavor, Black & Decker и др.

 

Търговски и сервизен център - Бургас консулт ООД е сигурен и надежден партньор за доставка и сервиз на почистваща техника. Ние предлагаме качествено сервизно обслужване и поддръжка, в максимално кратки срокове. Разполагаме с богата гама резервни части, консумативи и аксесоари с гарантирано качество и произход.

 

Всички машини със статус ГОТОВ са тествани и са показали работни резултати в съответствие с характеристиките на модела. Всички вложени при ремонта оригинални резервни части са с гаранция, независимо от гаранцията на машината.

 

Извършваме и ремонти с посещение на място. В случаите, когато машината е обемна и трудна за транспортиране, просто ни се обадете и обяснете максимално добре проблема. Ще уговорим удобен за Вас ден и час за посещение.

 

За нас е важно Вие да останете доволни!

 

Заявки за сервизно обслужване, както и допълнителна информация за услугите ни можете да получите на телефон 056 8 3456 8 и на адреса на сервизния ни център и на страницата за контакт с нас:

 

Търговски и сервизен център Бургас консулт ООД

гр. Бургас

ж.к. Лазур, бл. 127, до вх. 5 (от към морската градина)