Език: BG
Валута: BGN

Количка

0 артикула

Заглавна лента меню

Производители

Atlas Copco

6

продукти

KÄRCHER

KÄRCHER

Alfred Kärcher основава компанията си за производство на продукти за отоплителна техника през 1935 година в Щутгарт. Пробив в технологията на почистване прави през 1950 година с разработването на първата европейска водоструйна машина с подгряване: пара бластер DS 350. Решението за загряване на водата се оказва толкова ориентирано към бъдещето, че днес все още служи като основно. През 1974 година Kärcher диверсифицира продуктите си за почистване с високо налягане и променя цвета на машините от син на Kärcher –жълт. От 1980 година производствената програма постепенно се допълва с мокри и сухи прахосмукачки, подопочистващи машини и автомати, метачни машини, системи за автомивки, почистващи препарати, пречиствателни станции за питейни и отпадни води, градинска техника. Важни събития в историята на Kärcher са създаването на първата преносима водоструйна машина, валяк-четка за скрубер машини, ротационна дюза „ Dirt Blaster“, TACT почистване на филтъра, поредица от иновации при битовите водоструйни и пароструйни машини, първият в света напълно автономен вакуумен робот „RoboCleaner RC 3000“, системите за почистване с ултрависоко налягане. Днес Kärcher притежава собствени дъщерни предприятия в 57 страни по света. За компанията иновациите продължават да бъдат най-важния фактор на растежа.

http://www.karcher.com

156

продукти

Alberti International

6

продукти

NILFISK ALTO

NILFISK ALTO

Марката е собственост на Nilfisk Advance A/S, която проектира и произвежда почистващи машини от повече от 100 години и е един от водещите производители на професионално почистващо оборудване в света. Централата на Nilfisk ALTO е в Дания, а производствени мощности са изградени в Дания, Германия, Унгария, Италия, САЩ, Китай, Сингапур. Nilfisk ALTO произвежда качествени водоструйни машини, прахосмукачки и подопочистваща техника за индустриалните производства, селското стопанство, организации специализирани в почистването, както и за битовите потребители. Nilfisk ALTO е фокусирана върху иновациите и развитието. Продуктите на марката осигуряват достатъчна мощност и отлична ергономичност. Крайният продукт на Nilfisk ALTO гарантира намалени разходи за почистване.

http://www.nilfisk-alto.com

13

продукти

VIPER

10

продукти

DAERG CHIMICA

DAERG CHIMICA

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/NBbhrG9BLxw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

http://www.karcherburgas.com

12

продукти

NITEC

NITEC

Торбичките за прахосмукачки са направени от специална филтърна хартия, която задържа праха и малките частици. Те са предназначени за сухо почистване; употребата им е лесна и хигиенична. 100 % биоразградими.

http://karcherburgas.com/

15

продукти

ИНДУСТРИАЛНА ХИМИЯ

ИНДУСТРИАЛНА ХИМИЯ

Гаранция за качество - 21 години български химически продукти за автомивки, автосервизи, строителството, промишлеността, транспорта, хранително вкусовата промишленост и бита.

http://www.karcherburgas.com

30

продукти

DEN-SIN

6

продукти

FORMULA 1

FORMULA 1

Автокозметика Formula1 се разработва, произвежда и разпространява от Northern Labs, Inc., с високотехнологично, модерно оборудвано производство от ново поколение със сертификати за качество и ISO. Northern Labs притежава марката продукти KIT®, водеща линия в автокозметиката в САЩ. Formula 1 се продава в над 75 страни по целия свят. Ключ към успеха на компанията е предлагането на продукти за поддръжка: прости - отговарящи на всички нужди за почистване и полиране на автомобилите без ненужно дублиране и объркване за клиента; високо ефикасни – формулата на бразилския восък Carnauba гарантира високото качество на продуктите и трайния интерес на клиентите.

http://www.formula1wax.com/

20

продукти

COMET S.P.A

3

продукти

FACEBOOK